Skip to main content

Toepassingen van sedum

Bij het aanleggen van een groen dak zijn er verschillende opties mogelijk. Een Sedumdak is echter de meest populaire keuze vanwege zijn unieke eigenschappen. Sedumplanten zijn goed bestand tegen hoge temperaturen, droogte en regen, waardoor ze ideaal zijn om uw dak te vergroenen. Een Sedumdak vereist weinig onderhoud, met slechts twee keer per jaar speciale Groen Bedekt Sedum voeding en enkele keren per jaar controleren op onkruid.

Een Sedumdak is duurzaam, biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en zorgt voor extra isolatie. Het is geschikt voor zowel platte als schuine daken met een maximale dakhelling van 35 graden. De toepassingsmogelijkheden van Sedum dakbedekking zijn eindeloos.

Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Sedum casette voor kleine daken

Sedumcassette

Met de Sedumcassettes tovert u snel uw grauwe, grijze dak van bijvoorbeeld een fietsenberging of houtopslag om tot een gekleurde groene omgeving.

Sedummatten voor grote groene daken

Sedummatten

Sedummatten zijn goed geschikt voor een groot dak. De Sedummatten maken het mogelijk om de meeste daken binnen een dag te ‘vergroenen’.

Groen Bedekt legt de Sedummatten met een ‘drainage systeem’ aan, hierdoor heeft u nagenoeg geen onderhoud meer aan uw groene dakbedekking.


Wij kunnen u geheel ontzorgen, naast het aanleggen van uw Sedum groen dak bieden wij ook onderhoudscontracten aan.

Zo heeft u voldoende tijd om van uw groene investering te genieten!